Den första gång jag såg dig

Författare:

Den-f-C3-B6rsta-g-C3-A5ng-jag-s-C3-A5g-digDen första gång jag såg dig spydde du i mina skor
Det är en genialisk inledning på en bok. En mycket kort, mycket liten men underbar bok av Katarina Kuick.
Boken har två röster som berättar en historia: en Han och en Hon.:
Han – är enligt henne Herr Präktig med dyra märkeskläder, en snobb.
Hon – är enligt honom en urjobbig rebell med blått och morotsfärgat hår. Och ändå – det finns något där, det finns en osannolik men omedelbar kontakt som växer till något mer. De berättar varannat kapitel om när de träffas första, andra, tredje gången – samma möte ur två perspektiv.
Den första gång jag såg dig är en charmig och varm bok som trots sitt lilla format berättar en historia som dröjer sig kvar, och man lägger ifrån sig boken med ett leende.

Du kanske också vill läsa

Kommentarer är stängda.