Lärarhandledningar

Här hittar du lärarhandledningar som förlagen eller vi på Cirkulationsbiblioteket har gjort. Böckerna är sorterade efter titel.

Hcf (Bilderböcker)

Länk till lärarhandledning för Wolf Erlbuchs Anden, Döden och tulpanen. Öppnas i samma flik.  Länk till lärarhandledning för Isols Petit, monstret. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Maurice Sendaks Till vildingarnas land. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Beatrice Alemagnas vad är ett barn. Öppnas i samma flik.

Hcf (förskoleklass och lågstadiet)

   Länk till lärarhandledning för Lennart Hellsings Dinkeli dunkeli doja. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning förÖzlem Sara Cekics Dags för Ramadan. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Pelle Forsheds Fjodor. Öppnas i samma flik.       Länk till lärarhandledning för Martin Widmarks Främlingens grav. Öppnas i samma flik.Länk till lärarhandledning för Katarina Taikons Katitzi. Öppnas i samma flik.    Länk till lärarhandledning för Mats Strandbergs Monstret i natten. Öppnas i samma flik.    Länk till lärarhandledning för Mats Strandbergs Monstret och människorna. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Martin Widmarks Vargens hjärta. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Lisa Bjärbos Viggo och rädslolistan. Öppnas i samma flik.    Länk till lärarhandledning för Kerstin Lundbergs Hahns Vitas hemlighet. Öppnas i samma flik.     

Hcg (mellanstadiet)
Länk till lärarhandledning för Guus Kuijers Boken om allting. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Jenny Jägerfelds Comedy Queen. Öppnas i samma flik.    Länk till lärarhandledning för Viveca Stens Djupgraven. Öppnas i samma flik.    Länk till lärarhandledning för Katarina Genars En hemlig vän. Öppnas i samma flik.       Länk till lärarhandledning för Pax Nidstången. Öppnas i samma flik.    Länk till lärarhandledning för Cece Bells Superdövis. Öppnas i samma flik.

uHc/uHce (högstadiet och gymnasiet)
Länk till lärarhandledning för Shaun Tans Ankomsten. Öppnas i samma flik.  Länk till lärarhandledning för Jason Timbuktu Diaktés En droppe midnatt. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Torsten Bengtssons Ett regn av bomber. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Christina Lindströms Finns det björkar i Sarajevo. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Melody Farshins Mizeria. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Janne Tellers om det var krig i Norden. Öppnas i samma flik.  Länk till lärarhandledning för Annelie Drewsens Spring Amina! Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Arkan Asaads Stjärnlösa nätter. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Sonja Hartnetts Torsdagsbarn. Öppnas i samma flik.    Länk till lärarhandledning för Angie Thomas The hate U give. Öppnas i samma flik.   

Böcker på engelska

Länk till lärarhandledning för Becky Albertallis Love, Simon. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Roalds Dahls Matilda. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Jacqueline Woodson's Brown girl dreaming. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Jacqueline Woodson's If you come softly. Öppnas i samma flik.