Vårt utbud

Här hittar du våra olika titlar – Klicka på bilden så kommer du till inlägget i Cirkbloggen.

Poesi för yngre poeter

 Länk till information om boken Min diktbok. Öppnas i samma flik. Länk till information om boken Hoppas, sa gåsen. Öppnas i samma flik. Länk till information om boken Gröngölingen är på väg. Öppnas i samma flik.

Länk till information om boken Kanel och Kanin och alla känslorna. Öppnas i samma flik.   Länk till information om boken Kanel och Kanin dikter om kroppen. Öppnas i samma flik.  Länk till information om boken Dikter tillsammans. Öppnas i samma flik.  Länk till information om boken Varm tass i mörkret. Öppnas i samma flik.  Länk till information om boken Blandade känslor. Öppnas i samma flik.

Poesi för äldre poeter

Länk till information om boken Det väderbitna benranglet av Basho. Öppnas i samma flik.  Länk till information om Sapfos Dikter och fragment. Öppnas i samma flik.

Länk till information om Majakovksijs Jag!. Öppnas i samma flik.  Länk till information om Szymborskas Dikter 1945-2002. Öppnas i samma flik.  Länk till information om Brytningen. Öppnas i samma flik.

Länk till information om Boyes Samlade dikter. Öppnas i samma flik.  Länk till information om Ferlins Samlade dikter. Öppnas i samma flik.  Länk till information om Södergrans Samlade dikter. Öppnas i samma flik.  Länk till information om Tranströmers samlade dikter. Öppnas i samma flik.

Länk till information om Boyacioglus Istället för Hiphop. Öppnas i samma flik.  Länk till information om Farrakhzads Vitsvit. Öppnas i samma flik.  Länk till information om Hanssons Bräcklighetens poetik. Öppnas i samma flik.

Länk till information om Eggeborns (red) Hunger. Öppnas i samma flik.  Länk till information om antologin Revolution poetry. Öppnas i samma flik.  Länk till information om Monasars Modersmål. Öppnas i samma flik.

Länk till information om Widerbergs (red) Kärlek och uppror. Öppnas i samma flik.  Länk till information om antologin Berör och förstör. Öppnas i samma flik.