Lärarhandledningar

Här hittar du lärarhandledningar som förlagen eller vi på Cirkulationsbiblioteket har gjort.  Böckerna är sorterade alfabetiskt efter titel.

Hcf (Bilderböcker)
Länk till lärarhandledning för Jessica Loves Julian är en sjöjungfru. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Bernardo P. Carvalho & Isabel Minhós Martins Stopp! Ingen får passera. Öppnas i samma flik Länk till lärarhandledning för Beatrice Alemagnas vad är ett barn. Öppnas i samma flik.

Hcf (förskoleklass och lågstadiet)
Länk till lärarhandledning för Lennart Hellsings Dinkeli dunkeli doja. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Özlem Sara Cekics Dags för Ramadan. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Pelle Forsheds Fjodor. Öppnas i samma flik.Länk till lärarhandledning för Sara Olssons Frallan och kärleken. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Ted Arnolds Hej Flugo! Öppnas i samma flik.  Länk till lärarhandledning för Martin Widmarks Främlingens grav. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Katarina Taikons Katitzi. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Mats Strandbergs Monstret i natten. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Mats Strandbergs Monstret och människorna. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Martin Olczak & Anna Sandlers Trolldom i gamla stan. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Annika Widholms Trollspanarna. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Annika Widholms Vampyrspanarna. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Martin Widmarks Vargens hjärta. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Lisa Bjärbos Viggo och rädslolistan. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Kerstin Lundbergs Hahns Vitas hemlighet. Öppnas i samma flik.

Hcg (mellanstadiet)
Länk till lärarhandledning för Bart Moeyarts Alla är så ledsna nuförtiden. Öppnas i samma flik.  Länk till lärarhandledning för Lina Stoltzs Bara David. Öppnas i samma flik.  Länk till lärarhandledning för Jenny Jägerfelds Brorsan är kung. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Jenny Jägerfelds Comedy Queen. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Peimaneh Mollasehis Den riktiga solen. Öppnas i samma flik.  Länk till lärarhandledning för Viveca Stens Djupgraven. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Katarina Genars En hemlig vän. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Kerstin Lundberg Hahns Fröken Spöke. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Sara Lövestams Gruvan. Öppnas i samma flik.  Länk till lärarhandledning för Emma Asklings Ihop i smyg Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Kolvinge - Tidens väv. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Kopian Oskar 1.0. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Lucialinnet. Öppnas i ny flik. Länk till lärarhandledning för Läskiga stugan Tvättstugan. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Åsa Storcks Milos flykt Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Kerstin Lundberg Hahns Min Hemliga tvilling. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Jenny Jägerfelds Mitt storslagna liv. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Pax Nidstången. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Elin Säfströms När jag vågar. Öppnas i ny flik. Länk till lärarhandledning för Cece Bells Superdövis. Öppnas i samma flik.

uHc/uHce (högstadiet och gymnasiet)
Länk till lärarhandledning för Anne Franks dagbok. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Astrid Lindgren Ett liv. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Rosemary Hayes Den rätte för min syster. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Annelie Drewsens Dagboken. Öppnas i samma flik.  Länk till lärarhandledning för Jason Timbuktu Diaktés En droppe midnatt. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Torsten Bengtssons Ett regn av bomber. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Christina Lindströms Finns det björkar i Sarajevo. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Anne Rooneys Flodvågen. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Ritta Jacobssons Han kallar sig Esmeralda. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Karin Boyes Kallocain. Öppnas i samma flik. Länk till Lärarhandledning till Annelie Dressens Kom igen, Amina Länk till Lärarhandledning till Jali Madi Sussos Krigarhjärta sista ronden Länk till lärarhandledning för Bart Moeyarts Kärleken vi inte förstår. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Kerstin Lundberg Hahns Lotten. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Melody Farshins Mizeria. Öppnas i samma flik.  Länk till lärarhandledning för Theodor Kallifatides Mödrar och söner. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Pär sahlins Nadir och ingen annan. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Delphine De Vigans No & jag. Öppnas i samma flik.   Länk till lärarhandledning för Kerstin LundbergPank och kär. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Johanna Nilssons Poeten i glasburen. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Maria Frensborgs Rampen. Öppnas i samma flik. Lärarhandledning till Katarina Taikons Sofia Z4515. Öppnas i ny flik. Länk till lärarhandledning för Annelie Drewsens Spring Amina! Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Arkan Asaads Stjärnlösa nätter. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Angie Thomas The hate U give. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Sonja Hartnetts Torsdagsbarn. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Vi kommer snart hem igen. Öppnas i samma flik. Länk till Lärarmaterial till boken Vi ses på måndag?  Länk till lärarhandledning för Jenny Downhams Älskar - hatar. Öppnas i samma flik.

Böcker på engelska
Länk till lärarhandledning för Aisha Saeeds Amal Unbound. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Becky Albertallis Love, Simon. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Roalds Dahls Matilda. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Jacqueline Woodson's Brown girl dreaming. Öppnas i samma flik. Länk till lärarhandledning för Jacqueline Woodson's If you come softly. Öppnas i samma flik.