Huvudet fullt av dig

Författare: ,

Adam ska börja i en ny klass. Kanske han äntligen kan bli den coola killen han drömt om att få vara? Men det går inte riktigt som Adam har tänkt sig – snart har han ställt till med bråk i klassrummet, blivit bästis med den busige killen i klassen och skjutit en boll på den där söta tjejen – Eva … Eva har fullt upp med bloggen, fotbollen, bästisen Annika och sina drömmar om rockkillen Fetch. Hon har inte tid att lära känna den där konstiga nye killen Adam. Men så ska hon ha fest hemma. Och när gästerna vill testa en gammal lek med handtag, famntag, klapp eller kyss händer något oväntat.
Måns Gahrton och Johan Unenges Eva & Adam har i 20 år älskats av barn i hela världen. Böckerna är genomgående illustrerade med Johan Unenges träffsäkra bilder som är fulla av humor och igenkänning. En romantisk komedi som lyfter frågorna: Hur vet man att man är kär? Hur blir man ihop?

Josefin och Villa-Ulla löser mystiska mysterier

Författare:

En härligt rolig bok av Johan och Päivi Unenge med massor av klokskap i! Åttaåringarna Josefin och hennes kompis Villa-Ulla hittar mystiska mysterier lite varstans – man måste bara titta efter noga! Rektorn smyger i buskarna, blomsterhandlaren lägger påsar med vitt pulver i buketterna… ja massor av konstigheter händer överallt. De båda vännerna ger sig på att lösa alla mysterier. Mycket trevligt skriven historia med de två sinsemellan ganska olika flickorna som det är lätt (även för vuxna!) att identifiera sig med.